Utvecklar och förbättrar hus, hem och företag

1000_foretag.jpg

Företag

FÖRETAG I BALANS

BUSINESSKONCEPT FÖR BÅDE FÖRETAG OCH FÖRETAGARE

Vårt koncept "Företag i balans" är utformat för att skapa levande och friska kontor för att medarbetare skall må bättre och trivas på arbetsplatsen. Naturen stimulerar oss, men hur kan vi få denna inspiration som vi upplever i naturen in på våra kontor? Vårt företagskoncept är inspirerat och utvecklat av naturens mångfald och omfattningen av naturens former och färger, modern ergonomi och feng shui. Konceptet bygger på de behov som arbetande människor har och inkluderar anpassning till naturens egna energi integrerat med viktiga psykologiska  aspekter.

Kontorskonceptet definieras också i arkitektur och design på den byggnad där företaget är beläget. Även interiör arkitektur och design är viktig för att uppnå bättre flöde i företagande och livskvalitet på arbetsplatsen. Vi ser kontoret/arbetsplatsen som ett integrerat system där alla sammanlänkande områden analyseras enligt feng shui och för att möta människors behov. Här inreder vi också för att reducera stress, hålla lyckade möten och för att alla skall må bra och trivas. Resultatet blir bättre kreativitet och därmed större framgång i företagandet.

ÄR DETTA NÅGOT FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG? 

INFORMATIONSFÖREDRAG 1 - 3 TIM

 

 "Stort tack för ett toppenbra föredrag på Kosta Boda Art Hotel. Du är en riktig entreprenör!"

// Susanna Sare Bondesson, Verksamhetsledare Centrum Sydost

 

"Tack Susanna! Det blev jättelyckat, mycket bra och "lagom" introduktion både innehållsmässigt och hela paketeringen!" // Lisa Ledskog

 
 

kvinnors FÖRETAgande I BALANS  

BUSINESSKONCEPT FÖR kvinnliga FÖRETAGARE

Den kvinnliga företagarens livspussel är många gånger komplicerat att lägga. Partner, barn och hem är en viktig plattform som måste fungera för att företagandet också skall fungera. Dessa olika delar behövs för att bilden skall bli hel. Den vackra bilden på pusslet är - DU. Konceptet "Företagsutveckling i balans" är utformat för att knyta ihop de olika delarna i kvinnliga företagares liv. Detta uppnås genom att fokusera både på hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett om kontoret är förlagt i hemmet eller någon annanstans behöver vi se till att hitta balansen mellan dess plattformar. Det betyder ett hem för trivsel och återhämtning tillsammans med en levande och frisk arbetsplats där du och dina medarbetare mår bättre och kan vara mer kreativa. Det kommer att utveckla företagandet på ett positivt och balanserat sätt. 

Feng shui är numera en del av västerländsk affärsstrategi som kan tillämpas på vilken verksamhet som helst och kan används av alla, från småföretagare med hemmakontor till stora multinationella bolag. Allt fler företag använder feng shui som framgångsmodell för att medarbetare skall må bättre och trivas på jobbet eftersom sjukfrånvaron minskar och lönsamheten ökar. Vi vill ta det här ännu högre genom att se hur viktigt det är för kvinnliga företagare att alla viktiga pusselbitar i livet passar ihop. 

ÄR DETTA NÅGOT FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG?

INFORMATIONSFÖREDRAG 1 - 3 TIM

Kvinnligt företagande i balans

VI ERBJUDER även

• KURSER • WORKSHOPS • UTBILDNINGAR • FÖRELÄSNINGAR • KONSULTATIONER

 

NÅGRA KUNDER

Peab • IKEANordea • Sensus • Biofood AB • Avalon Hotel • Öckerö KommunCasino Cosmopol • Grästorps Kommun • Göteborgs Universitet • Medborgarskolan • Studieförbundet Vuxenskolan • Sensus • Åmåls Kommun

                                                                                                                                                                                                             

"Jag är övertygad om att dessa verktyg kommer att användas mer och mer av företag, även i Sverige.” // CRE8 companies, Pernilla Berndtsson

 

“Om det är någonting man skall lära sig av feng shui så är det att alltid ha ansiktet vänt mot dörren.” // Tomas Sandell, arkitekt. (citat från programmet Hustoppen)

 

 

   

Medlem av Svenska Feng Shui Förbundet

 

International Feng Shui Association