Utvecklar och förbättrar hus, hem och företag

1000-IMG_3838.jpg

Om

VEM ÄR SUSANNA UTBULT?

Jag är fastighetsutvecklare, feng shui expert, internationell föreläsare och inredare. Jag är också ägare, rektor och lärare på Nordic School of Feng Shui, Nordens största utbildningsföretag inom feng shui. Och för att göra listan ännu lite längre; skräddarmästare, idérik fiskardotter från Hönö och entreprenör sedan 34 år tillbaka. 

 

MEDARBETARE

Vid större projekt eller där omfattningen så kräver, har jag till min hjälp Susanne Friberg som marknadskoordinator och därtill ett team bestående av arkitekt, trädgårdsdesigner, coach, företagsutvecklare, ekonom och time management konsult. Ibland behövs hela livssituationen ses över. Därför finns också samtalsterapeut, stressterapeut, massör med flera i vårt medarbetar-team. Ensam är inte stark och tillsammans kan vi göra riktigt bra saker. Som Ernst Kirschsteiger säger: "Det kan bli hur bra som helst". 

 

 Röster om Susanna Utbult som konsult

Det är värt varenda krona för att få ta del av din intuition och kunskap. Man får sådan inspiration. Tack."

// Gun Nilsson

Tack för att du fanns för mig i en jobbig frågeställning kring min boendesituation. Jag uppskattade din konsultation väldigt mycket.

// Mvh/Chanette

Det var värt varenda krona! Tack!

//Lena, Stockholm

Efter min telefonkonsultation har jag rensat och fixat enligt de tips jag fick av Susanna. Jag upplever mitt hem som finare, trevligare och jag själv känner mig lättare och gladare än innan. Det har gått att ändra mycket med befintliga prylar och små medel, det är helt enkelt toppen!

//Linnéa Säll Karonen

 

 

 

 

 

 

   

Medlem av Svenska Feng Shui Förbundet

 

International Feng Shui Association